Kik vagyunk?

A Tropaverde a TEIMAS DESENVOLVEMENTO S.L. projektje. A TEIMAS egy informatikai vállalkozás, amely a környezeti fenntarthatósággal és hulladékgazdálkodással kapcsolatos szoftver megoldások fejlesztésére specializálódott. Néhány projektünk: a TEIXO, a hulladékgyártók, vezetők és szállítók üzleti szoftver platformja, valamint a Gestoresderesiduos.org információs portál, amely az újrahasznosítás világa iránt érdeklődőknek szól. A Tropaverde 6 város és agglomeráció (Zugló (Magyarország), Pavlos Melas (Görögország), Opole (Lengyelország), Nizza (Franciaország), Guimaraes (Portugália) és Santiago de Compostela (Spanyolország)) URBACT hálózata, amely a jó környezetvédelmi gyakorlatok elterjesztését tűzte ki célul. Az URBACT egy európai csereprogram, amely elősegíti a fenntartható városfejlesztést.

A Hulladék.Pont projekt elindítása azon a felismerése alapszik, hogy a polgárok az újrahasznosítási lánc fontos részei. Ezért szeretnénk jutalmazni a felelősségteljes polgárokat a kereskedők és a helyi vállalkozók együttműködésével.

A Hulladék.Pont Program segíteni szeretné a környezet fenntarthatóságát a jövőben az Ön és gyermekei számára. A belépés egyszerű: mindössze annyit kell tenni, hogy regisztrálni kell e-mailben vagy a Facebook-fiókkal: Regisztráció .

Saját és harmadik féltől származó cookie-kat használunk, hogy javítsuk a felhasználó élményét a böngészés során. Ha folytatja a böngészést, elfogadja ezek használatát. Cookie-k szabályozása

Böngészés folytatása