Hozz üveghulladékot vagy régi mobiltelefont a Gasztrofesztiválra!

A Gasztrofesztiválon indul el a Zuglói Önkormányzat Hulladék.Pont programja, amelyben jutalmazzuk a szelektív hulladékgyűjtést.

Bd9bd37895350ce47de48cc497a7a4eb521e87ac

Aki hoz magával minimum 5 db üveghulladékot VAGY minimum 1 db használaton kívüli mobiltelefont a fesztiválra, az kap tőlünk kuponokat, amiket a program honlapján (http://zuglo.tropaverde.org) lehet érvényesíteni egy gyors regisztráció után és különböző kulturális vagy sport szolgáltatásokra lehet beváltani!

A rendezvényen az FKF Zrt. jóvoltából szemléletformáló játékokon vehetnek részt a gyerekek, a Jane Goodall Intézet sátránál pedig bárki leadhatja használt mobiltelefonját, hogy az Intézet gondoskodhasson a későbbi környezetbarát feldolgozásáról. Aki szeretne, készíthet magának felelős forrásból származó textilszatyrot, amit egyedivé varázsolhat textil-krétákkal.

A Hulladék.Pont egy nemzetközi program része, amely Santiago de Compostelaban indult Tropa Verde néven. Zugló mellett Nizza (Franciaország), Guimaraes (Portugália), Opolei (Lengyelország) és Pavlos Melas (Görögország) is részt vesz.

A projekt az URBACT III Programban az Európai Unió finanszírozásával és Zugló Önkormányzata támogatásával valósul meg.
Vissza a listához

Saját és harmadik féltől származó cookie-kat használunk, hogy javítsuk a felhasználó élményét a böngészés során. Ha folytatja a böngészést, elfogadja ezek használatát. Cookie-k szabályozása

Böngészés folytatása